Etävahti

Alkaen 219,00  sis ALV 24 %.

Etävahti on kevyt murtohälytin ja hälytysjärjestelmä mökille tai varastoon. Hallintapaneeli näyttää sisätilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä havaitessaan!

Tarkkaile mökkiä, varastoa tai vaikka venettä etänä. Näet reealiaikaiset olosuhteet ja varmistut, ettei tilassa ole sinne kuulumatonta liikettä. Hälytystilassa ollessaan Etävahti lähettää pääkäyttäjälle viestin liikettä havaitessaan sekä esimerkiksi sisälämpötilan tippuessa alle tietyn rajan. Hälytysjärjestelmän avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei putket jäädy tai ettei valot ole unohtuneet päälle.

Etävahti -palveluun kytketty älysensori toimii omalla virtalähteellä ja kattavassa LoRaWan -verkossa. Et siis tarvitse wifiä tai erillisiä SIM-kortteja ja tiedonsiirto on katettu palvelun vuosimaksussa. Sensori asennetaan seinään vaivattomasti velcrolla ilman työkaluja. LoRaWan -verkon kuuluvuuskartan näet täältä.

Hinta sisältää laitemaksun sekä palvelun vuosimaksun. Yhteen vuosimaksuun voi liittää 3 älysensoria! Tarjoamme lisäksi ilmaisen toimituksen ja 30:n päivän tyytyväisyystakuun

Poista