Etävahti

Etävahti on ilman wifiä tai 4G-yhteyksiä toimiva murtohälytin ja hälytysjärjestelmä kotiin, mökille tai mihin tahansa sisätilaan, jota haluat valvoa. Hallintapaneeli näyttää tilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä havaitessaan!

Tarkkaile mökkiä, kotia, varastoa tai vaikka venettä etänä. Näet reealiaikaiset olosuhteet ja varmistut, ettei tilassa ole sinne kuulumatonta liikettä. Hälytystilassa ollessaan Etävahti lähettää pääkäyttäjälle viestin liikettä havaitessaan sekä esimerkiksi sisälämpötilan tippuessa alle tietyn rajan. Hälytysjärjestelmän avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei esimerkiksi mökin putket jäädy tai ettei valot ole unohtuneet päälle.

Etävahti -palveluun kytketty älysensori toimii omalla virtalähteellä ja kattavassa LoRaWan -verkossa. Et siis tarvitse wifiä tai erillisiä SIM-kortteja ja tiedonsiirto on katettu palvelun vuosimaksussa. Sensori asennetaan seinään vaivattomasti velcrolla ilman työkaluja. LoRaWan -verkon kuuluvuuskartan näet täältä.

Hinta koostuu kertaluontoisesta laitemaksusta 129€/kpl sekä palvelua ylläpitävästä vuosimaksusta 30€/laite/vuosi (2,50€/kk). Tarjoamme tilauksellesi ilmaisen toimituksen ja 30:n päivän tyytyväisyystakuun

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.