Älylukon avoin API -rajapinta

Tältä sivulta löydät lisätietoa Pindoran API -rajapinnan avaamiseen liittyen. Avoimen APIn avulla Pindora -älylukko on mahdollista yhdistää esimerkiksi varausjärjestelmiin, erilaisiin tilojenhallintaa pyörittäviin ekosysteemeihin tai vaikka omiin kotiprojekteihin.

Avaamme palveluidemme API-rajapinnan sovellusten kehittäjille sekä Pindoran omistajille. Ei-kaupallisessa toiminnassa APIn käyttö on täysin ilmaista, kaupallinen toiminta sovitaan aina erikseen. Kehittäjä voi integroida muita järjestelmiä toimimaan yhdessä Pindoran API-rajapinnan kanssa tai kehittää uusia sovelluksia rajapinnan päälle. Allaolevat käyttöehdot määrittelevät käytännöt, vastuut, velvollisuudet ja oikeudet Pindoran API-rajapintaan liittymiselle ja sen käytölle. API-rajapintaan liittyjä hyväksyy nämä ehdot lähettäessään pyynnön vastaanottaa Pindoran API-avaimen rajapintaan pääsyä varten.

Lue Käyttöehdot API -rajapintaan liittymiselle sekä ohjeet API-avaimen saamiseen

Pindora älylukko API -dokumentaatio (Google Docs)

Pindoran avoin API-rajanpinta mahdollistaa kehittäjien yhdistää älylukko esimerkiksi muuhun kodin automaatioon tai esimerkiksi varausjärjestelmään.