Taas on se aika vuodesta, kun pysähdytään ihastelemaan vuoden rakennus- ja sisustustrendejä muista asumiseen liittyvistä teemoista puhumattakaan. Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla ja myös me olemme paikalla koko tuotearsenaalimme voimin!

Kesällä 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjan Hiidensalmessa Lohjanjärven rannalla 9.7.-8.8.2021. Pindora on myös paikalla ja osastomme sijaitsee heti pääporttien jälkeisessä näyttelyhallissa. Halliin saapuessasi valitse vain oikea käytävä ja löydät meidät muutaman kymmenen metrin päästä oikealta seinustalta.

Osastollamme on nähtävissä niin Pindora -älylukot kuin erilaiset valvontasensorimmekin Etävahdista Vuotovahtiin. Pääset näkemään ja kokemaan laitteet livenä sekä myös ostamaan nämä mukavin messuhinnoin! Pisteeltämme saat myös lisäinfoa Digitan LoRaWAN -verkkoon liittyen, jota esimerkiksi edellämainitut sensorimme käyttävät. Lisäksi myös DoorBirdin asiantuntijat vierailevat osastolla kertomassa ovikellojärjestelmiin liittyvistä uutuuksista!

Tule siis paikalle ja rohkeasti jutustelemaan osastollemme!

Nähdään Asuntomessuilla!

Lisätietoa Asuntomessuista yleisesti näet täältä.

Lippuja Asuntomessuille voi ostaa suoraan täältä.

Kuva Tuusulan Asuntomessuilta 2020