ETÄVAHTI

VALVO AIRBNB -ASUNTOASI YKSITYISYYTTÄ VARJELLEN

Mikä ihmeen Etävahti?

Etävahti on ilman wifiä tai 4G-yhteyksiä toimiva murtohälytin ja hälytysjärjestelmä asuntoon, mökille tai mihin tahansa sisätilaan, jota haluat valvoa. Hallintapaneeli näyttää tilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä tai kovaa melua havaitessaan!

Tarkkaile mökkiä, kotia, varastoa tai vaikka venettä etänä. Näet reealiaikaiset olosuhteet ja varmistut, ettei tilassa ole sinne kuulumatonta liikettä tai liiallista melua. Hälytystilassa ollessaan Etävahti lähettää pääkäyttäjälle viestin liikettä havaitessaan sekä esimerkiksi sisälämpötilan tippuessa alle tietyn rajan. Hälytysjärjestelmän avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei esimerkiksi mökin putket jäädy tai ettei valot ole unohtuneet päälle.

Etävahti -palveluun kytketty älysensori toimii omalla virtalähteellä ja kattavassa LoRaWan -verkossa. Et siis tarvitse wifiä tai erillisiä SIM-kortteja ja tiedonsiirto on katettu palvelun vuosimaksussa. Sensori asennetaan seinään vaivattomasti velcrolla ilman työkaluja. LoRaWan -verkon kuuluvuuskartan näet täältä.

Airbnb -majoittajan paras ystävä

Pindora Etävahti on valvontajärjestelmä ja kevyt murtohälytin, joka toimii ilman wifiä tai erilisiä SIM-kortteja. Kevyt ja yksityisyydensuojaa arvostava hälytysjärjestelmä kotiin, mökille, varastoon tai vaikka asuntoautoon. Palvelun hallintapaneeli näyttää sisätilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä havaitessaan! Näet reealiaikaiset olosuhteet ja varmistut, ettei tilassa ole sinne kuulumatonta liikettä. Arbnb -majoittajan iloksi Etävahti mittaa myös äänenvoimakkuutta. Hälytystilassa ollessaan Etävahti lähettää pääkäyttäjälle viestin liikettä havaitessaan sekä esimerkiksi sisälämpötilan tippuessa alle tietyn rajan. Etävahdin avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei putket jäädy tai ettei valot ole unohtuneet päälle.

Mitattava data:

 • Liiketunnistin/aktiivisuusmittaus (PIR)
 • Äänenvoimakkuus (dB)
 • Sisälämpötilan mittaus 0°C – +60°C, tarkkuus ± 0,5°C
 • Suhteellisen ilmankosteuden mittaus 0%-100%, tarkkuus ±2% RH
 • Valoisuus (valon määrä, lux) mittaus

Toiminta

Pindora Etävahti valvoo haluamaasi tilaa etänä. Näet päivitykset tilan olosuhteista 5min välein ja havaitusta liikkeestä reaaliajassa. Kun hälytykset ovat päällä, saat ilmoitukset suoraan puhelimeesi. Voit myös itse olla tilassa rauhassa valvonnasta huolimatta, sillä Etävahti -hälytysjärjestelmässä ei ole kameraa tai mikrofonia, vaan se pitää yksityisyytesi suojassa. Palvelun käyttö ja hallinta on tehty mahdollisimman helpoksi eikä esimerkiksi erillisten sovellusten asentamista puhelimeen tarvita. Hallintapaneeli toimii millä tahansa älypuhelimella tai tietokoneella, josta löytyy internet-yhteys ja -selain.

Hälytykset

Hallintapaneelista voit kytkeä hälytykset helposti päälle ja pois. Kun olet itse mökillä, kytket hälytykset pois, mutta voit toki edelleen seurata arvoja puhelimesi kautta. Kun taas lähdet pois, voit kytkeä hälytykset päälle ja saat SMS-viestillä ja/tai sähköpostilla haluamasi ilmoitukset esimerkiksi:

 • Kun valvottavassa tilassa näkyy liikettä​
 • Kun valvottavassa tilassa on liikaa meteliä
 • Kun sisälämpötila laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli
 • Kun ilmankosteus laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli

Yhteys

Etävahti -älysensori toimii Digitan ylläpitämässä kattavassa LoRaWan -verkossa ympäri Suomen. Älysensori ei siis tarvitse wifiä tai erillisiä SIM-kortteja vaan kaikki tarvittava on jo laitteessa itsessään. LoRaWan -verkon kuuluvuuskartan näet täältä.

Virta

Älysensori toimii paristoilla, jotka voi tarvittaessa itse vaihtaa. Päivitysintervallista ja olosuhteista riippuen sensorin toiminta-aika paristoilla on jopa 10 vuotta. Paristot (2kpl) tulevat pakkauksen mukana ja hallintapaneeli muistuttaa sinua, kun virta alkaa olla vähissä ja on aika vaihtaa uudet.

Kiinnitys

Älysensori asennetaan seinään noin 1.6m korkeudelle liikesensori osoittamaan kohti valvottavaa tilaa. Asennus onnistuu vaivattomasti velcro-tarroilla ilman työkaluja. Laitteen takakannessa on myös ruuvinpaikat, mikäli haluat kiinnittää sensorin ruuveilla.

HALLINTA

Etävahdin hallinnointi käy näppärästi hallintapaneelin kautta mistä tahansa, kunhan käytössäsi on internet-yhteydellä varustettu älypuhelin tai tietokone. Erillisiä applikaatioita ei tarvita.

Hallintapaneelista:

 • Kytket hälytykset päälle ja pois
 • Näet valvotun tilan reaaliaikaiset olosuhteet
 • Näet lokitiedot ja voit katsella olosuhteiden muutoksia eri aikoina
 • Voit määrittää raja-arvot, joista ilmoitukset lähetetään
 • Voit määrittää mihin numeroon tai sähköpostiin ilmoitukset lähetetään

Halutessasi saat hälytyksiä seuraavista asioista:

 • Kun valvottavassa tilassa näkyy liikettä​
 • Kun valvottavassa tilassa melutaso nousee liikaa
 • Kun sisälämpötila laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli
 • Kun ilmankosteus laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli

Lokitiedot:

 • Päivittäiset ja kuukausittaiset lokit mitattavasta datasta

Virta​:

 • Näet hallintapaneelista reealiaikaisen akun tilan

Kaikki laitteet, yksi näkymä:

 • Hallintapaneelissa näet ja hallinnoit kätevästi kaikkia tiliisi liitettyjä Pindora-laitteita.
LISÄTIEDOT
PAINO

100g paristoilla, 60g ilman paristoja

MITAT

86 x 86 x 27 mm

TAKUU

12kk

KÄYTTÖLÄMPÖTILA

0°C – +50°C

YHTEYDET

Sisäinen tiedonsiirtoyhteys LoRaWAN®. Hälytykset puhelimeesi tekstiviestillä. Ei tarvetta wifille tai SIM-kortille.

AKUN KESTO

Jopa 10 vuotta asetetuista päivitysintervalleista riippuen. Paristot vaihdettavissa itse. Paristot 2x 3.6V AA litium.

WIFI

Liiketunnistin (PIR)

Äänenvoimakkuus (dB)

Sisälämpötila 0°C – +60°C, tarkkuus ± 0,5°C

Suhteellinen ilmankosteus 0%-100%, tarkkuus ±2% RH

Valoisuus (valon määrä) lux

SENSORIN VALMISTAJA

ELSYS