Pindora Retro -älylukko

Pindora Retro on erityisesti salpa- ja pintalukkoon tarkoitettu älylukko, joka sopii loistavasti myös nykyaikaisiin upotettuihin lukkorunkoihin esimerkiksi tilanteissa, joissa nimikkomallimme ei mahdu. Retron avulla on mahdollista tehdä kotioven lisäksi myös autotallin tai varaston lukosta etäohjattava sähkölukko! Toimintaperiaate on täysin sama kuin design-veljellään, mutta käyttökohteiltaan Retro on Pindoran sveitsiläinen linkkuveitsi!

Retro tulee oletuksena oikeakätisenä eli vääntää myötäpäivään, mutta kätisyys on mahdollista helposti itse kääntää. Ketjun päässä oleva sovitin on myös mahdollista vaihtaa ja voit itse päättää avaatko Retrolla upotetun lukon, pintalukon vaiko salpalukon. Pakkauksessa tulee kaikki tarpeellinen mukana!

Et tarvitse asentamiseen erillisiä työvälineitä tai taloyhtiön lupaa, pelkkä wifi-yhteys ja pakkauksessa tulevat välineet riittävät. Retro asennetaan oven sisäpuolelle ja se on heti käyttövalmis. Hallinnointi tapahtuu älypuhelimen selaimella eikä erillisiä sovelluksia tarvita. Pindora Retro on markkinoiden ainoa jälkiasennettava älylukko salpa- ja pintalukkoon.

Tarjoamme älylukon ostajalle ilmaisen toimituksen ja 30:n päivän tyytyväisyystakuun sekä tottakai kattavat ohjeet. Tavoitettavissa oleva asiakaspalvelumme auttaa myös tarvittaessa, ja pääset varmasti aloittamaan Pindoran käytön helposti ja turvallisesti.