TUOTTEET

YRITYSASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINNAN TUEKSI

Pindoran tuotteet on luotu alusta asti ennen kaikkea helppokäyttöisyys ja ketteryys edellä. Hallinta ja käyttö eivät vaadi erillisiä applikaatioita ja asennus sekä integroituminen erilaisiin varausjärjestelmiin APIn avulla on äärimmäisen helppoa. Laitteemme ovat erityisesti yrityskäyttöä varten luotu ja olemmekin vahvasti edustettuna erilaisessa tilavuokrauksessa ja airbnb- lyhytaikamajoituksessa.

Miksi Pindoran tuotteet?

Jälkiasennettavuus (retro-fit)

Pindoran älylukot ja sensorit ovat jälkiasennettavia. Vaikka älylukitusta vaativa kohde olisi vuosikymmeniä vanha, oveen on mahdollista asentaa Pindoran älylukko. Asennus on nopea eikä muutos näy ulospäin.

Ei appeja

Tuotteemme toimivat ilman erinäisiä appeja. Hallinta sekä käyttö tapahtuvat näppärästi puhelimen tai tietokoneen selaimella. Valitsemasi henkilöt pääsevät kulkemaan linkkiä klikkaamalla luomiesi PIN-koodien avulla.

Integraatiot

Pindoralla on jo olemassaolevat integraatiot seuraavien varausjärjestelmien kanssa: Apaleo, Asio, Hostaway ja Guesty. Avoimen API-rajapintamme kautta Pindora voidaan integroida myös omaan järjestelmääsi.

ÄLYLUKKO

Pindora

Pindora on kotimainen älylukko, joka sopii lähes joka lukkoon ja oveen. Asennus ei vaadi erillisiä työvälineitä tai taloyhtiön lupaa, pelkkä wifi-yhteys ja olemassaoleva mekaaninen lukko riittävät. Älylukko asennetaan vain oven sisäpuolelle ja se on minuuteissa käyttövalmis. Hallinnointi tapahtuu näppärästi älypuhelimella eikä erillisiä sovelluksia tarvita. Pindoran turvallisuus on suomalaisittain testattua huippulaatua ja laite on ominaisuuksiltaan todennäköisesti markkinoiden paras älylukko erityisesti airbnb -käyttöön.

Lue lisää
ÄLYLUKKO

Pindora -Retro

Pindora Retro on erityisesti salpa- ja pintalukkoon tarkoitettu älylukko, joka sopii loistavasti myös nykyaikaisiin upotettuihin lukkorunkoihin esimerkiksi tilanteissa, joissa nimikkomallimme ei mahdu. Retron avulla on mahdollista tehdä asunnon oven lisäksi autotallin tai varaston pintalukosta etäohjattava älylukko! Salpalukon sovittimella avaat helposti myös liikekiinteistöjen lukot.

Lue lisää
TILANVALVONTASENSORI

ETÄVAHTI

Etävahti on kevyt ja yksityisyydensuojaa arvostava valvontajärjestelmä, joka toimii ilman wifiä tai erilisiä SIM-kortteja. Palvelun hallintapaneeli näyttää sisätilan olosuhteet etänä sekä haluttaessa hälyttää liikettä tai kovaa melua havaitessaan!  Etävahdin avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei sieltä kuulu kovaa melua tai ettei valot ole unohtuneet päälle. Airbnb -majoittajan unelma!

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

  • Viestisi ohjataan suoraan asiasta vastaavalle taholle. Valitsethan siis aihepiirin oikein.
  • Kerro meille asiasi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.