“Onhan tämä ihan jäätävän kova juttu! Kelaa nyt, että sun vuosia kehittelemä laite on Tekniikan Maailmassa!”, kaikuu toimistollamme Pindoran perustajan sekä pääkehittäjän Tuomas Kosken toimesta.

Ja näinhän se on. Vaikka olemme alusta asti luottaneet sekä innovaatioomme että tiimiimme, lämmittää silti mieltä nähdä oma luomus Suomen teknologiaraamatun testissä. TM Rakennusmaailma teki älylukollemme pikakokeen, joka julkaistiin artikkelimuodossa sekä TM Rakennusmaailman printti- ja digilehdessä että myös Tekniikan Maailman verkkosivuilla.

Pindora selviytyi Rakennusmaailman pikakokeessa erinomaisin arvosanoin, vaikka kritiikkiäkin tottakai saimme. Pienenä start-upina meillä on kuitenkin ketteryys puolellamme ja iloksemme voimme todeta, että suuri osa artikkelissa kritisoiduista asioista oli jo korjattu ennen kuin pikakoe julkaistiin ja loputkin parannukset tulevat hyvin pian! Tässä kohtaa haluammekin kiittää kaikkia teitä, jotka olette meille palautetta antaneet. Se on meille äärimmäisen arvokasta ja tulemme sitä kuuntelemaan jatkossakin! Kiitos!

TM Rakennusmaailman 8/2020 voit ostaa lehtipisteistä tai tilaajat pääsevät lukemaan jutun diginä Rakennusmaailman tai Tekniikan Maailman verkkosivuilta!