Ovi lukossa ja avaimet taas väärällä puolella ovea. Äh! Älylukko kuitenkin pelastaa paatuneimmankin avainten unohtelijan päivän. 

Kotiavainten unohtaminen voi aiheuttaa monenlaista päänvaivaa. Lukitun oven takana odottaa ehkä koira, jolla on jo kiire ulos. Vaatteet pitäisi päästä vaihtamaan, jotta voisi suunnata harrastusten pariin. Puoliso joutuu lähtemään ajoissa töistä, jotta voi päästää unohtelijan sisään. Pakasteet sulavat odotellessa ostoskasseissa. Nälkäkin jo on. 

Sisäänpääsy voi helposti kestää pitkäänkin, jos paikalle joutuu soittamaan jonkun, jolla on vara-avain. Aina sellaista henkilöä ei edes ole saatavilla. Huoltoyhtiö puolestaan veloittaa oven avauksesta vähintään muutaman kympin. Oma lukunsa ovat tapaukset, joissa sisäänpyrkijän nimeä ei löydy talonkirjasta: Merkintä on saattanut unohtua, sitä ei ole vielä ehditty tehdä tai kyseessä on AirBnB-asukas, joka ei ole talonkirjoihin tulossakaan. Tällöin huoltoyhtiö saattaa jopa kieltäytyä oven avaamisesta. 

Jos sinulla tai jollain perheenjäsenelläsi on tapana unohtaa avaimet kotiin, voi olla hyvä idea tutustua älylukkoon. Älylukko avaa kotioven myös ilman perinteisiä avaimia, esimerkiksi kännykän avulla. Oven avaus onnistuu usein myös etänä, joten apua voi saada niissäkin tilanteissa, joissa avaimen lisäksi kotiin on unohtunut se kännykkäkin. 

Pindora on kotimainen älylukko, jonka käyttö on helppoa kaiken ikäisille, lapsista ikäihmisiin. Pindoran avulla avaat kotioven omalla älypuhelimellasi, jopa etänä. Samalla voit seurata oven käyttöä ja varmistua, että ovi todella on kiinni ja lukossa, silloin kun pitääkin. Pindoran käyttöön ei tarvita erillistä sovellusta ja myös perinteisten avainten käyttöä voi jatkaa sen rinnalla normaaliin tapaan.

Pindora on helppo asentaa ja poistaa. Jos esimerkiksi muutat, pystyt helposti irrottamaan Pindora -älylukon, ottamaan sen mukaasi ja asentamaan sen myös uuden kotisi ulko-oveen. Näin sinun ei tarvitse stressata avainten unohtelusta myöskään uudessa kodissasi. Koira kiittää, puoliso kiittää, eikä ostosten kylmäketju pääse katkeamaan. 

Tutustu Pindoraan