Pindoran ketterän tutkimus- ja kehitystyön tuloksena olemme nyt julkistaneet API -dokumentaation kaikkien nähtäväksi verkkosivuillemme. Avoin ohjelmointirajapinta (API) mahdollistaa Pindora -älylukon liittämisen esimerkiksi erilaisiin varausjärjestelmiin, tilojenhallintaa pyörittäviin ekosysteemeihin tai vaikka omaan älykotiprojektiin.

“Pindora visionsa mukaisesti haluaa tarjota asiakkailleen sekä yhteistyökumppaneilleen enemmän ketteryyttä, vaihtoehtoja ja tehokkaampaa toimintaa. Tämän pohjalta on nyt myös julkaistu API, jolla käyttäjämme saavat vapautta ja mahdollisuuksia aivan uusilla tavoilla.”, kertoo CTO Tuomas Koski.

“Yrityspuolella olemme jo paljon erilaisia integraatioita tehneet mm. varausjärjestelmiin, mutta tämä on nyt ensimmäinen kerta, kun myös kuluttaja voi halutessaan muokata älylukkomme toiminnallisuuksia oman maun mukaan. Käytännössä älylukon voi siis asentaa lähes mihin tahansa lukkoon – pian myös pintalukkoon – ilman työkaluja sekä halutessaan toiminnallisuuksia voi muokata APIn kautta. Älylukkomarkkinassa tällaiset mahdollisuudet ovat äärimmäisen uniikkia”, Koski täsmentää.

Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan käyttöehtoihin sekä itse API -dokumentaatioon: Pindora API -rajapinta