Marraskuun alun kunniaksi voimme ilolla julkaista Pindoran tulleen hyväksytyksi Samsung SmartThings -ekosysteemiin!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit nyt liittää Pindora -älylukon osaksi SmartThings -kodinohjausta ja näin ohjailla lukkoa SmartThings -appin kautta. Voit myös luoda erilaisia automaatioita ja rutiineita, kun esimerkiksi saavut kotiin. Kuvittele, kun kävelet ovelle, Pindora avaa lukituksen, valot syttyvät ja jazz alkaa soimaan kaiuttimista. Tämä ja paljon muuta on jo mahdollista toteuttaa!

Älykoti- ja IoT -järjestelmiä on nykyään markkinoilla jo useampia ja SmartThings on vain yksi muiden seassa. Tulemme kehittämään integraatioita myös muille suosituille alustoille, mutta SmartThings on meille loistava avaus kodinohjauksen saralla. SmartThings on ollut myös yksi kysytyimpiä asiakkaidemme keskuudessa.

Mikäli haluat hyödyntää Pindoran sähkölukkoa SmartThings -ympäristössäsi, löydät meidät nyt SmartThings -appista Pindora -brändin alta!

Pindora -sähkölukko omakotitalon ovessa.