Keskon ja K-kauppiaiden yhdessä muodostama K-ryhmä aloittaa Pindora -älylukon jälleenmyynnin 1.3.2021 alkaen. 

Lippulaivamallimme, Harri Koskisen designin omaava, Pindora -älylukko laajenee entistä paremmin kuluttajien saataville ottaen nyt paikkansa K-Raudan ketjuvalikoimasta. Maaliskuun 2021 alusta alkaen Pindora -älylukko löytyy K-Raudan myymälöistä kautta maan sekä tietysti osoitteesta k-rauta.fi. Ajantasaisimman tiedon lähimmistä Pindora -älylukkoa myyvistä K-Rauta -kauppiaista löydät helpoiten K-Raudan sivuilta.

Pindora on kotimainen älylukko, joka sopii lähes oveen kuin oveen riippumatta siitä onko kyseessä omakoti-, rivi- tai kerrostalo. Pindora muuttaa olemassaolevan perinteisen lukon etäohjattavaksi älylukoksi, joka aukeaa mekaanisten avainten lisäksi myös älypuhelimella. Käyttö sekä kulunvalvonta ja -hallinta tapahtuu helposti verkkopalvelulla ilman applikaatioita. Pindora -älylukolla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit. 

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Pekka Rintamäki, puh. 050 4952 349

Pääset tutustumaan Pindora -älylukkoon omassa verkkokaupassamme täältä!