Kotoisia vuokratyötiloja Herttoniemessä ja Kotkansaaressa vuokraavan Mesta Coworkingin Markkinointi- ja Konseptivastaava Mirka Nalimova tavoitetaan työntouhusta kotoaan, mutta ehtii ehdottomasti antaa meille referenssitarinaa varten haastattelun puhelimitse.

Miten Pindoran käyttöönotto on helpottanut vuokratyötilaa käyttävien sisäänkirjautumista?

  • Pindora on ollut meillä käytössä alusta lähtien. Ilman Pindoraa toiminta tässä muodossa ei olisi mahdollista. Pindoran älykkään ovenavausratkaisun ansiosta co-working-tilaan pääsee 24/7, eli tila pystyy palvelemaan hyvin erilaisilla toimialoilla työskenteleviä ihmisiä. Meillä työskenteleviä ihmisiä yhdistää yksi asia — kaikki asuvat lähellä ja haluavat työskennellä kivenheiton päässä kotoa. Co-Working-tiloista löytyy paljon yrittäjiä ja freelancereita, ja mahtuu joukkoon tällä hetkellä yksi kirjaa kirjoittava eläkeläinenkin. Hallinnollisesta näkökulmasta katsottuna yksi Pindoran ehdottomia etuja on että pystyn luomaan oven avaamiseen tarvittavat pin-koodit  nopeasti ja helposti. Tarjoamanne ratkaisu on joustava ja ketterä niin meille kuin työtilavuokraajillekin.

Millaista käyttäjäpalautetta olette saaneet työtilavuokraajilta?

  • Kaikki ilahtuvat aina ensin koputustoiminnosta. Käyttäjäohjeessamme lukee että oveen pitää koputtaa,  jotta ovi aukeaisi. Moni on siinä uskossa että koputuksen jälkeen joku tulee avaamaan oven. Ensikertalaisten käyttäjien ilmeet on aina huvittavia. Koputus tuo ratkaisuun helposti lähestyttävyyttä, ja sen lisäksi se on toki todella kätevä.

Millaisia kustannussäästöjä palvelun käyttö on tuonut?

  • Vertasimme eri vaihtoehtoja ennen kuin päädyimme Pindoraan. Kaikista vaihtoehdoista Pindora oli kustannustehokkain ja edullisin vaihtoehto. Ihmisen co-working-tilassa pitäminen vain oven avaamista varten olisi todella kallista.

Millaista yhteistyö Pindoran kanssa on ollut?

  • Erittäin hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi, teille voi esittää toiveita ja antaa kehitysehdotuksia. Meillä on sellainen fiilis että tuotetta ja yhteistyötä kehitetään jatkuvasti. Esimerkiksi meillä oli haasteena että meillä on myynnissä 10-kerran kortti.  Tarvitsimme meille räätälöidyn ratkaisun ja sellaisen myös saimme. Nyt Pindoran älykäs ovenavausratkaisu huomioi kaikkien tilavuokraajiemme tarpeet.

Toivottelemme Mirkalle tsemppiä kuluvaan työviikkoon ja lupaamme jatkossakin tarjota vain parasta ja ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua.

Valikko