Referenssitarina: Hiisi Homes

Hiidenveden ääreltä lähtöisin oleva lyhytaikavuokraukseen keskittyneen Hiisi Homesin toimistolla ollaan kahvinkeittohommissa kun tavoitamme Kaupallisista asioista ja järjestelmistä vastaavan Markus Veikkolaisen. Hän ehtii hyvin vastata muutamaan kysymykseemme.

Miten Pindoran käyttöönotto on helpottanut majoittujien sisäänkirjautumista?

  • Käytimme aiemmin R-Kioskin avainpalvelua sekä kohteen yhteydestä löytyviä avainbokseja. Suurin etu on että Pindoran käyttöönotto on nopeuttanut ja suoraviivaistanut kohteeseen saapumisprosessia. Kohteeseen on yksinkertaisesti helpompi ja nopeampi saapua kun avainta ei tarvitse lähteä metsästämään mistään. Pindora löytyy tällä hetkellä yli 120 kohteestamme kahdeksalta eri paikkakunnalta. Kohteita meillä on kaiken kaikkiaan 150.

Millaista käyttäjäpalautetta olette saaneet majoittujilta?

  • Suurin osa asiakaskokemuksista, ja palautteista liittyy taianomaiseen tapaan avata ovi koputtamalla. Moni yllättyy ja hämmästelee että oven takana ei oikeasti ole ketään joka on kääntänyt kahvasta ja avannut oven. Epäusko on käsinkosketeltavaa.

Millaisia kustannussäästöjä palvelun käyttö on tuonut?

  • Ihan tarkkaa lukua ei ole, mutta tässä lyhyellä matematiikalla kun nopeasti laskeskelen niin R-Kioskin avainpalvelu maksaa 5e bruttona. Tämän lisäksi on huomioitava mahdolliset fyysiseen avaimeen, ja oven avaamiseen liittyvät vikatilanteet. Hintaa R-Kioskin avainpalvelua käytettäessä tulee noin 25-30e ovea kohti. Tosiaan meillä on 150 ovea avattavana, joten siitä sitten muistelemaan kertotaulua.

Miten opastatte kohteeseen saapuvia majoittujia Pindoran käyttöön liittyen ja miten ongelmatilanteet ratkaistaan?

  • Ennen saapumista lähetämme vieraille tervetuliaissähköpostin joka sisältää saapumiseen ja kohteeseen liittyvän ohjeistuksen, sekä kehoitamme vieraita katsomaan tekemämme Pindoran käyttöön opastavan YouTube-videon. Video on itse asiassa kanavamme katsotuin video. Tilanteessa jossa vieraalta ei löydy esimerkiksi älypuhelinta, tai se ei jostain syystä toimi, voimme aina etäavata oven Pindoran kätevän Admin Paneelin kautta.

Millaista yhteistyö Pindoran kanssa on ollut?

  • Mukavaa on ollut! Huikea tiimi teillä on siellä. Mestareiden kanssa on kiva tehdä töitä.

Kahvi on tippunut sopivasti kun päätämme puhelumme Markuksen kanssa. Päästämme hänet toteuttamaan loistavia asiakaskokemuksia Hiisi Homesin lyhytaikavuokrauskohteissa yöpyjille.

Tämän julkaisun tagit . Linkki blogikirjoitukseen tässä.