Referenssitarina: Piiri

Piiri on Seinäjoen uusin ja historiallisin kaupunginosa täynnä toimi-, asuin- ja olotiloja, joissa kohtaavat eilen, tänään ja huomenna. Täältä tavoitamme puhelinhaastatteluun Törnävän sairaala-alueella sijaitsevan entisen mielisairaalan, nykyisinä yhteiskäyttötiloina kuten toimistoina ja taiteilijoiden työtiloina toimivien rakennuksien Kiinteistöpäällikön Johannes Karhun. Sekä Hallinta- että Verstasrakennuksien kulunhallintaan käytetään Pindoran älykästä ovenavausratkaisua. Johannes vastailee mielellään muutamaan kysymykseemme.

Miten Pindoran käyttöönotto on helpottanut työtilaa käyttävien sekä tilavuokraajien sisäänkirjautumista?

  • Emme ole tarvinneet enää avaintenluovutuskaavakkeita saatika avainrekisteriä. Avaimiakaan ei luonnollisesti huku enää kun niitä ei tarvita. Pindoran käyttö on myös koettu todella helpoksi. Nopean perehdytyksen jälkeen emme ole juurikaan joutuneet opastamaan tilavuokraajia älykkään ovenavausratkaisun käytössä.

Millaista käyttäjäpalautetta olette saaneet tilavuokraajilta?

  • Todella positiivista. Tilavuokraajat ovat kokeneet Pindoran käytön arkea helpottavana asiana. Ei tarvitse huolehtia että avaimet tulee kotoa lähtiessä mukaan. Pindoran käyttö on koettu ihanan nykyaikaiseksi. Koputus ovenavaus on koettu hauskana. Toimistotiloissa vierailee silloin tällöin myös lapsia. He haluavat aina avata ovet koputtamalla.

Millaisia kustannussäästöjä palvelun käyttö on tuonut?

  • Kyllä niitä säästöjä on tullut. Jos ajatellaan sitä kautta että on päästy eroon lukkojen uudelleen sarjoittamisesta, tilanteessa kun avaimet ovat hukkuneet tai jos olisi pitänyt rakentaa kulunhallintajärjestelmä alusta ovien sähköistämisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä, toimiva ja valmis ratkaisu.

Millaista yhteistyö Pindoran kanssa on ollut?

  • Yhteistyö on sujunut todella hyvin. Kaikki kehitysehdotukset on kuunneltu ja osa on jo toteutettukin.

Kiitämme Johannesta referenssitarinaa varten tehdystä haastattelusta sekä kehitysideoista ja päästämme hänet takaisin töiden pariin.

Tämän julkaisun tagit . Linkki blogikirjoitukseen tässä.