Referenssitarina: Valohuone

Suojellusta rakennuksesta Tampereelta, löytyy vapaaehtoisvoimin pyörivä Valohuoneen kahvila ja Co-Workingtila jonka missio on panostaa asiakkaidensa viihtyvyyteen hyvän kahvikupillisen ääressä. Tilan hallinnoinnista vastaavan Juho Leppäsen aurinkoinen kesäloma on juuri päättynyt kun tavoitamme hänet referenssitarinahaastattelua varten sähköpostitse. 

Miten päädyitte ottamaan Pindora ovenavausratkaisun?

  • Valohuoneen kahvilaa pyöritetään vapaa-ehtoispohjalta ja ison joukon operoimana. Pelkkä avainten valmistaminen koko joukolle, saati sitten niiden hallinnointi, olisi ollut kovin tuskaista. Kuulimme Pindoran palvelusta ja ajattelimme, että tämä voisi ratkaista tämän hallinnollisen ongelman. Rakennuksen ollessa suojeltu, sen käyttöön liittyy aina haasteita. Pindoran oveen jälkiäjättämätön ratkaisu sopii tällaisen tilan ja rakennuksen hallintaan loistavasti.

Miten Pindora ovenavausratkaisu on helpottanut toimintaanne?

  • Käyttäjiä on helppo ja nopea hallinnoida. Voimme lisätä ja poistaa käyttäjiä viikoittain ja samalla pitää kirjaa kuka kahvilaa käyttää milloinkin.

Millaista käyttäjäpalautetta olette saaneet asiakkailtanne?

  • Suurin osa käyttäjistä käyttää Pindoran palvelua ekaa kertaa ja joskus jopa ilman että he ovat käyneet tilassa sisällä aikaisemmin. Tämän takia se, että tuntemattomaan oveen koputtaa kolme kertaa ja se aukeaa, tuntuu melkein maagiselta.
Tämän julkaisun tagit . Linkki blogikirjoitukseen tässä.