Referenssitarina: Mesta Coworking

Kotoisia coworking-tiloja tarjoava Mesta Coworking on alusta saakka luottanut Pindoraan. Mestan viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa työt sujuvat mukavasti kävelymatkan päässä kotoa. Nykyisten Herttoniemen ja Kotkansaaren Mestojen lisäksi suunnitelmissa on avata uusia tiloja pääkaupunkiseudulle. Pindora mahdollistaa Mestan asiakkaille joustavan sisäänpääsyn coworking-tiloihin, neuvotteluhuoneisiin ja podcast-studioon – vaikka kellon ympäri. 

Toinen Mestan perustajista, Mirka Nalimova, antaa haastattelun Herttoniemen Mestalta, suosikkipaikallaan neukkarin pehmustetulla ikkunalaudalla istuen.

Miten Pindora on helpottanut teidän ja asiakkaidenne elämää?

  • Pindora on meille ehdottomasti paras ratkaisu ja todella tärkeä osa konseptiamme. Pindoran älykkään ovenavausratkaisun ansiosta jäsenemme pääsevät sisään ympäri vuorokauden, ja pystymme tarjoamaan joustavasti erilaisia jäsenyyksiä ilman, että tiloissamme on jatkuvasti henkilökuntaa paikalla. Pystyn luomaan oven avaamiseen tarvittavat PIN-koodit ja muokkaamaan käyttöoikeudet nopeasti ja helposti vaikka kännykällä heti tarpeen tullen. Pindoran älylukko on joustava ja ketterä ratkaisu niin meille kuin asiakkaillemmekin.

Millaisia ihmisiä Mestalla käy, ja millaista palautetta he antavat Pindorasta?

  • Meillä työskentelee eri alojen freelancereita, yrittäjiä ja etätyöläisiä, joista valtaosa asuu kävely- tai fillarointimatkan päässä. Mesta tarjoaa heille mahdollisuuden rennompaan ja joustavampaan arkeen, kun työt voi tehdä mukavassa ja rauhallisessa tilassa lähellä kotia. Meillä on mm. perustettu uusia yrityksiä, kirjoitettu kirjoja, käännetty elokuvatekstityksiä ja piirretty lastenkirjoja. Uudet asiakkaat pitävät usein hauskana sitä, että oveen pitää koputtaa, jotta se aukeaa. Koputus tekee ratkaisun helposti lähestyttäväksi ja sopii Mestan kotoisaan tunnelmaan.

Millaisia kustannussäästöjä palvelun käyttö on tuonut?

  • Vertasimme useita eri vaihtoehtoja ennen kuin päädyimme Pindoraan. Pindora oli näistä selvästi edullisin ja kustannustehokkain. Koska Pindora on helppo asentaa ilman muutoksia ovessa jo olevaan lukkoon, meidän oli helppo ottaa Pindora käyttöön jo silloin, kun vasta testasimme konseptiamme. Varsinaisten sähkölukkojen asentaminen oviin olisi ollut meille todella kankea ratkaisu ja iso investointi, jonka Pindoran avulla vältimme. Tärkeää on myös se, että Pindoran ansiosta coworking-tilamme toimivat ilman paikalle palkattua henkilökuntaa. 

Millaista yhteistyö Pindoran kanssa on ollut?

  • Parempaa asiakaspalvelua saa kyllä etsiä! Meillä on alusta asti ollut tunne, että tuotetta ja yhteistyötä kehitetään aktiivisesti ja toiveita ja kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Meillä haasteena olivat tarjoamamme erilaiset jäsenyysmallit, joiden vuoksi tarvitsimme lisää säätömahdollisuuksia pin-koodien kulkuoikeuksiin. Ne saatiin, ja nyt Pindoran älykäs ovenavausratkaisu taipuu kaikkien asiakkaidemme tarpeisiin. Pindora on valintamme myös jatkossa, kun avaamme uusia coworking-tiloja pääkaupunkiseudulle. 

Toivottelemme Mirkalle tsemppiä kuluvaan työviikkoon ja lupaamme jatkossakin tarjota vain parasta ja ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua. Jos kiinnostuit rauhallisesta työpisteestä Mesta Coworkingin kotoisassa coworking-tilassa, käy lukemassa lisää Mestan joustavista jäsenyyksistä ja kertapasseista

Tämän julkaisun tagit . Linkki blogikirjoitukseen tässä.