Pindora

Avaa ovet älypuhelimella ilman avaimia

Vuosien kehitystyömme lähti omakohtaisesta tarpeesta helpottaa kotioven avaamista ja turvallisuuden lisäämistä. Markkinoilta ei löytynyt korkeisiin vaatimuksiimme vastaavaa joka oveen sopivaa ratkaisua, joten päätimme kehittää sellaisen itse. Syntyi kotimainen innovaatio Pindora – innovatiivinen älylukko, joka antaa sinun keskittyä olennaiseen ja unohtaa mekaanisten avainten luomat rajoitteet. Päästä remonttimies sisään etänä tai lähetä avaimet viestillä koiranulkoiluttajalle.

Tutustu Pindoraan

Pindora -älylukko

Pindora on kotimainen älylukko, jolla avaat ovesi ilman perinteisiä avaimia. Voit avata oven ja seurata sen läpi kulkevaa liikennettä etänä omalla älypuhelimellasi. Pindoraa käyttävät sujuvasti niin lapsiperheet kuin ikäihmiset. Et tarvitse erillistä sovellusta ja voit käyttää rinnalla myös perinteisiä avaimia normaaliin tapaan.

100% turvallinen

Pindoran käyttö on turvallista kaikissa asunnoissa, olipa kyseessä omakotitalo tai kerrostalo. Lukoissamme hyödynnetään samaa korkeaa salaustasoa kuin tunnetuimmissa verkkopankkipalveluissa.

Heti käyttövalmis

Pindoran asennus ei vaadi taloyhtiön lupaa, erillisiä asennustöitä tai erikoisvälineitä – pelkkä wifi-yhteys riittää. Voit kiinnittää Pindoran suoraan kotioveesi ja vaihtaa sen paikkaa ovesta toiseen mielesi mukaan ovia vaurioittamatta.

Suomalainen design

Pindora-älylukon tyylikäs ulkoasu on kansainvälisesti palkitun muotoilijan Harri Koskisen käsialaa.

Etävahti

Pindora Etävahti on kevyt murtohälytin ja olosuhteiden valvontajärjestelmä kotiin, mökille tai varastoon. Palvelu näyttää sisätilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä havaitessaan! Laite ei vaadi wifiä tai SIM-korttia toimiakseen ja virtaakin riittää vuosiksi erikoispariston ansiosta!

Tutustu lisää

Ylpeästi kotimainen

Pindora -älylukko on Suomessa suunniteltu ja valmistettu lukon lisälaite, joka sopii lähes kaikkiin Suomessa käytettäviin oviin. Lukon toiminnallisuudet ovat täysin oman tiimimme käsialaa ja ulkoasun viimeisteli kansainvälisestikin palkittu muotoilija Harri Koskinen. Lisäksi hyödynnämme kotimaisia kumppaneita niin paljon kuin mahdollista ja teemme yhteistyötä mm. Purson ja Maker3D:n kanssa.

Mitä Pindora-älylukolla voi tehdä?

Pindoralla on kolme pääasiallista tehtävää, jotka helpottavat arkeasi ja lisäävät kodin turvallisuutta:

  1. Mahdollista avaimeton kulku kotiin tai päästä vieraitasi sisään myös silloin, kun et itse ole paikalla. Oven avaus hoituu helposti älypuhelimella, eikä avaimia tarvita.
  2. Saat tiedon kaikesta oven läpi kulkevasta liikenteestä. Voit siis tehdä sekä kulunvalvontaa jopa henkilötasolle asti että varmistaa esimerkiksi, ettei ovi ole jäänyt auki.
  3. Pystyt hallinnoimaan vuokrakohteitasi aikaa ja vaivaa säästäen modernilla avainpalvelulla. Pindoran avulla tarjoat varmasti positiivisesti erottuvan asiakaskokemuksen vuokrakohteissasi. 

Asiakaskokemuksia

Ajankohtaista

Pindoran yritysratkaisuja hyödyntävät

Ota yhteyttä

MYYNTI:
Sähköposti: sales@pindora.fi
Puhelin: +358 50 495 2349

TUKI:
Sähköposti: support@pindora.fi

Osoite: Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki

  • Viestisi ohjataan suoraan asiasta vastaavalle taholle. Valitsethan siis aihepiirin oikein.
  • Kerro meille asiasi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.